Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niebezpieczna miłość
Znieczulam się do bólu
Stoję na krawędzi życia
Kocham
Cierpię
Nienawidze
Daje wszystko
Nie mam nic
Jestem sama
Nie chce być
Czuć
I żyć
Piękna
Młoda
To nie ta droga
Umieram
Mieszając się z rzeczywistością

A ty nie wiesz o tym nic.

4123 wyświetlenia
53 teksty
1 obserwujący
  • Cris

    7 August 2015, 20:30

    wzruszający wiersz.
    pozdrawiam :)