Menu
Gildia Pióra na Patronite

Już nie będę.

RedDorthel

RedDorthel

Nie będę kochać - już zbyt mocno Cię kochałam.
Nie będę tęsknić - już za bardzo się nacierpiałam.
Nie będę płakać - już morze łez wylałam.
Nie będę mówić - już zbyt wiele Ci powiedziałam.
Nie będę słuchać - już za dużo kłamstw słyszałam.
Nie będę nienawidzić - już wystarczająco Cię znienawidziłam.
Będę się uśmiechać.
Patrząc Ci w oczy, żebyś wiedział, że wszystko przemija.

629 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!