Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie znam Cię ...
a jednak chce poznać.
Obok Ciebie chce się znaleźć
Spojrzeć w oczy...
I do ucha wyszeptać Ci co czuje.
Uczucia nie pojęte...
Choć dla mnie ważne.
Nigdy Ciebie nie zapomnę,
bo jesteś w mojej głowie.
Czekając -tęsknie.
Tęskniąc -czekam.
Na Ciebie...
Na Twe spojrzenie.
Gdzie mnie zabierze?
Tego nie wiem!
Może do bram nieba ...
albo do otchłani piekieł.
Diabeł czy Anioł?
To nie ma znaczenia.
Zależy mi na Tobie.
Jesteś jak milion gwiazd na niebie.
Pytasz czy jesteś obcy ?
Nie !
Jesteś mi bliski.
Czuje jakbyś był zawsze.
Choć pojawiasz się i znikasz.
Byłeś ,będziesz, jesteś.
I zawsze pozostaniesz...
W moich myślach !!!

15 973 wyświetlenia
67 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!