Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

nie zdążyłam polubić wiatru
który nucił starą historię
w przepaści tkwiłam
natrętnie
polowałam na zdrowsze cienie
pojąć nie mogę dlaczego
skazał mnie na niewiedzę
i ciche skruszone wycie

3023 wyświetlenia
58 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!