Menu
Gildia Pióra na Patronite

Im dalej w las

Nie zawsze jest dobrze
Nie musi być nawet w porządku
Tylko bym chciała
Nie zaczynać wciąż od początku

Szczęście to puste słowo
Nie potrzebuję go w nadmiarze
Wystarczy mi cel
Co będzie dalej, to się okaże

Cel i motywacja
To dzisiaj towar deficytowy
Tym bardziej
Nie chcę przyjąć odmowy

Żeby nie czuć już pustki
Nie liczyć więcej ziaren czasu
Kogo ubłagać?
Tak mało tu drzew, za dużo lasu

12 268 wyświetleń
121 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!