Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kolekcjoner... ❤️

Nie zatrzymam
pędzącego czasu
ani to jak rośniesz
z dnia na dzień

Uchwyce jedynie
na zdjęciach
słodki uśmiech
czy cudowne palce

Przy Tobie Skarbie
stałam się
kolekcjonerem
każdej pięknej chwili...

10.01.2021

52 828 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Eneida

    10 January 2022, 11:18

    Chwila za chwilą
    Zbierać warto te chwile
    Czas szybko płynie

    Pozdrawiam całą rodzinkę 🍀 :)