Menu
Gildia Pióra na Patronite

Aspołeczna...

Nie zapraszam
ani nie proszę
by ktoś został
w moim życiu

Nie przeproszę
jak czyjeś palce
poczują ból
bo nie zdążyły

Zabrać dłoni
kiedy drzwi same się
zamykają na świat
pełnych ludzi

Potrafię i chcę ufnie
przytulać się do Ciebie
gdzie nie czuję się
dziwnie aspołeczna...

22.06.2020

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!