Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie zakochanie
to taki próżny stan
nie wychodzenie z łóżka
brak potencjału na jutrzejszy pogodny poranek
smog narkotyków
unoszący się w mieszkaniu
straszny śmietnik
nie porządek
spowodowany
nie kochaniem
nie kochanie
spowodowane
wycofaniem

w rezultacie
impas
stanu umysłu
bierność
bycia
człowiekiem

9102 wyświetlenia
144 teksty
8 obserwujących
  • nicola-57

    30 December 2015, 19:42

    hmmm... pomijając to i tamto
    dobrze, że jest. Ten wiersz.
    ZA. Pozdrawiam :)