Menu
Gildia Pióra na Patronite

imperatyw kategoryczny

nie żądaj nic
a pragnij zawsze

nie rozkazuj
natychmiast a czekaj cierpliwie

nie zmuszaj
do niczego na siłę
a przekonuj czule

nie krzycz nagle
a szepcz
do ucha cicho

nie bądź natarczywy
a pieść usta
muskając delikatnie

93 960 wyświetleń
906 tekstów
21 obserwujących