Menu
Gildia Pióra na Patronite

" W wiersz ubrać uczucie skończone "

Nie wspomnę już o uczuciach do Ciebie
Zawisły na suchej gałęzi
I ani myśli się złamać - silna gałąź!
A może uczucia za słabe?
...
Koniec nowym początkiem
Czy na suchej gałęzi zwątpienia
Zieleń się pojawi, kiedy w sercu rany
Kiedy serce krwawi, może serca nie mam

281 877 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!