Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nic dwa razy

nie wróci już tamta chwila
chociaż znowu będzie miło
bo gdy tęsknię czekam jutra

i nie lubię kiedy pustka
jest mi towarzyszką życia

nie odzywasz się nie piszesz
mówiłam ci że milczenie
nie jest dla mnie ukojeniem

nie słuchałeś tego wcale
było wtedy tak wspaniale

nazwałeś mnie piękną różą
nie będę powtarzać dłużej

nic dwa razy się nie zdarza

31 412 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • 3 May 2021, 23:15

    "Żaden dzień się nie powtórzy,
    nie ma dwóch podobnych nocy,
    dwóch tych samych pocałunków,
    dwóch jednakich spojrzeń w oczy..."

    I dobrze, bo każda noc do innych jest niepodobna,
    każdy pocałunek w swej niepowtarzalności wyjątkowy,
    a każde spojrzenie... otwiera nowy raj... taki jest maj. :))

    od batram