Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie wolno mi
budzić się rano
by zrozumieć
że już nie mam cię więcej
że odszedłeś

nie wolno mi
patrzeć jak
nasza wiosna zasypia
już nie jest nasza
i nigdy nie będzie

przytrafiło mi się życie
jak niewinnym przytrafia się nieszczęście

13 823 wyświetlenia
144 teksty
14 obserwujących
  • Adnachiel

    14 February 2016, 17:28

    Smutek podyktował Ci ten śliczny wiersz.
    Cóż, czasem trzeba.
    Usciski posyłam :)

    od Eneida
  • Cris

    10 February 2016, 18:48

    b.ładnie zapisany choć smutny.
    uśmiech ślę :)