Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak?

Nie wiem, nie rozumiem, nie pojmuję
Oddać , porzucic , zapomnieć?
Taki skarb, klejnot niezwykły?
Tak po prostu zostawić dla innej?
Jak umiała stłumić ten ból?
Jak się da tak odrzucić tę miłość?

Ale jednak wdzięczna Jej jestem
Za odwagę , za pewnosć, że nie chce..
I za troskę o niego ogromną...
Dzięki niej ze mną tu jesteś!

Embipi

4046 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!