Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lepszy ja, W twoich oczach..

Nie wiem czy to ty jestes tak urocza,
czy to ta kokartka co ją wplotłaś w warkocza,
czy to może przez horyzont w twoich oczach.
czy to ta chmurka gdzies na niebie,
w moje jak spojrzeć zechcesz to zobaczysz w nich siebie,
weź no tylko spójrz bo chyba niepatrzył jeszcze nikt tak na ciebie,
cała reszta w okół dla mnie, to tylko.
Blaski i cienie, blaski i cienie, blaski i cienie...

11 198 wyświetleń
102 teksty
20 obserwujących