Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy mogę?

Nie wiem czy mogę powiedzieć.
Kocham Cię!
Serce bije mi mocniej, kiedy jesteś tuż obok..
Jeszcze się boję zaufać...
Oddać Ci duszę!
Tyle myśli kłębi się w głowie...

Chłonę Cię, Twój umysł!
Twoje ciało degustuję delikatnie...
Coraz bardziej niecierpliwa.
Chcę świtu pokazać twarz naszego czystego uczucia...

Tajemnicą okryte smakuje idealnie!
Niech oczy innych nam nie zazdroszczą...
Niech nie wchodzą w nasze życie
z paradą!
Gdy jesteś tuż obok, czuję się szczęśliwą kobietą...

Z dedykacją .........

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!