Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pokochałam, gdy już odszedł

Nie wiedziałam, że to miłość
Gdy go wciąż przy sobie miałam
Teraz odszedł jest już z inną
A ja cierpię, cierpię sama

Ciągle tęsknie, czuję zazdrość
Nie wiem jak mam się odnaleźć
Czuję smutek, bo go nie mam
Czuję ból, bo mógł być mój

Teraz nagle o nim śnić zaczęłam
Teraz nagle zrozumiałam
Że go kocham i kochałam
Szkoda tylko, że swój czas już miałam...

17 551 wyświetleń
221 tekstów
6 obserwujących
  • krysta

    15 October 2015, 13:40

    czas wynagrodzi pokochasz innego...wspomnisz...

  • Smurf007

    14 October 2015, 12:28

    mądry polak po szkodzie ;)

    p.s. mało erotyku w tym wierszu :)