Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Dla Ciebie... "

Nie walczę z ciężarem powiek
Kiedy słońce i pada deszcz, a
Wiatr składa pocałunki na moich
ustach, oczach, policzkach
Delikatnie mnie obejmuje -
Zamykam oczy - bez walki
Myślę, że to Ty i ciepło mi
W deszczową pogodę...
Ty mnie obejmujesz, całujesz
Więc, nie walczę z marzeniami
Odkąd Cię poznałam...
O czekoladowym błyszczyku
Pamiętam, mam go w płaszczu
Jeszcze nie wiem
Kiedy się zjawisz.
Lubisz smak czekolady?

Dla Ciebie wszystko...

282 090 wyświetleń
2737 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!