Menu
Gildia Pióra na Patronite

Hmmm

Nie umiem wciąż żyć
Chodz codzień uczę się chodzić
Nie umiem się śmiać
Chodz śmieje się zawsze najgłośniej
Nie umiem rozmawiać
Chodz rozmawiam i daje radę
Nie umiem krzyczeć
Chodz w środku cała płonę
Daj mi wodę i zagas mnie
Chodz wcale tego nie pragnę
Samotnie podążam ta ścieżka
I świetnie sobie radzę
Lecz żyć do dzisiaj nie potrafię
Ciagle się uczę ale idzie mi to strasznie
Mam cały czas depresje i zdaje sobie z tego sprawę
doskonale.
Chciałabym żyć tak normalnie lecz ja sobie nie radzę
Wciąż upadam na ziemie i kolana kalecze
Już nawet plaster nie pomoże
Bo rany są za głębokie jest ich za wiele (...)

2117 wyświetleń
8 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!