Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiersze bezsennej nocy

Nie umiem przestać się zachwycać
Pięknem Twej miłości...
Czuję Twój dotyk w moim sercu
Ciepło Twojej dłoni...
Otwieram usta ze zdziwienia,
Że można aż tak kochać...

Kochać wiecznie
Bez ograniczenia
Bez końca...

Im bardziej staję się bezradna
wobec tej miłości
Tym bardziej mnie nią ogarniasz...
Więc rzucam się w Twe ramiona
W ufności...

7490 wyświetleń
35 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!