Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sieć

nie uciekaj
ode mnie
uciec się
nie da
bo jeśli
serce swe
dałeś
i pozwoliłeś
nim władać
to wiedz
że z każdym
jego drgnieniem
będziesz
mnie mocniej
miłował

31 413 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!