Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniaturka

Nie tylko słowa nęcą...

Gdy już nastroi dźwięki
muzyk słów wyszeptanych

i wraz ze świtem pięknym
wejdzie do snów porannych...

nie obudź się za prędko.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • Maciek Zz

    16 October 2020, 19:00

    Twoją opinią i gwiazdką. Nie sądziłem, że aż tak to ocenisz. 🤩

  • Maciek Zz

    16 October 2020, 18:48

    Na prawdę? Mario dziękuję, (speszony) 🤨