Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

nie szumisz już skruszonymi dłońmi

w oczach masz mleczne drogi
do dawno zapomnianych miejsc
dwie czarne dziury

nie wiem o czym milczysz
już nie dopuszczasz mnie do słów
w których plączesz swój własny język

przecież dobrze wiemy
że na samym jego końcu
jesteśmy tą samą tęsknotą

14 070 wyświetleń
88 tekstów
29 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!