Menu
Gildia Pióra na Patronite

Optymistyczna interpretacja

Nie - szukam tego co mi szkodzi,
Nie - jestem idealną kochanką,
Nie - podporządkuję uczucia,
Nie - jesteś symbolem prawdy,
Nie - będą twoją Kalliope,
Nie - stąpam po skałach uczuć,
Nie - wierzę w twoje słowa,
Nie - przestanę płakać,
Nie - muszę w miejscu stać,
Nie - żyję w kłamstwie,
Nie - pytasz mnie co dalej?

7114 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących