Menu
Gildia Pióra na Patronite

egzamin z min

nie szkoda słów
na zdanie

18 723 wyświetlenia
167 tekstów
5 obserwujących
  • 3 February 2019, 21:15

    Pomylić się można... raz. ;)
    Pozdrawiam. :))

  • fyrfle

    3 February 2019, 17:19

    Ano nie szkoda, pod warunkiem, że zdanie ma sens, moc, dobro.