Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 13 December 2019

głębiej

nie stać mnie na słowa
rozmieniam się w przecinkach
i kropkach
stawiam je jak kroki
wśród traw

z drugim wierszem znikam
za kolejną dolinę

14 060 wyświetleń
88 tekstów
29 obserwujących
  • zatopiony.wrak.

    20 December 2019, 20:00

  • sprajtka

    13 December 2019, 22:40

    Gratulacje córcia;)

  • zatopiony.wrak.

    13 December 2019, 16:13

    dziękuję!
    każdemu z Was za kilka pozostawionych tutaj słów i to wyróżnienie

  • fyrfle

    13 December 2019, 08:38

    Gratuluję, choć dla mnie bardzo trudne to słowa. My Niemcy nie lubimy rozmawiać nie wprost. Mamy takie zasady, które skutecznie zastępują miłość.

  • marka

    12 December 2019, 19:51

    Malownicze to, jak obraz z Beskidu Sądeckiego i Pienin.

  • zatopiony.wrak.

    11 December 2019, 21:41

    hehe, cóż
    bycie ciekawym zależne od (nie)używania znaków
    to samo w sobie jest ciekawe :)

    na tym polega piękno poezji

  • zatopiony.wrak.

    11 December 2019, 19:32

    ciekawe
    ja często piszę bez znaków
    każde zdanie ma swoje miejsce
    jak tu
    żeby nie mącić

    dziękuję, to o czym jest, myślę, że zależeć może od Ciebie

    od Sol 8