Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łowy

Nie słuchaj jej słów
Gdy ją tylko spotkasz
Uciekaj ile sił w nóg

Strzeż się spojrzenia
Co rajem słodkim kusi
Ono w popiół zamienia

Ona jedyna
Pierw czule popieści
Po czym krzyknie "gilotyna!"

Nie słuchaj jej słów
Lecz odwróć na pięcie
I w tłumie pośpiesznie zgub

Musisz prędko biec
Bo już za tobą zmierza
Femme fatale Artemida serc

7787 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!