Menu
Gildia Pióra na Patronite

największa uciecha

nie rozstawaj się ze mną
nie żegnaj nigdy nawet
przypadkiem zawsze bądź
nie lubię tęsknych rozłąk

codziennych i chwil
w samotności długich
nie odchodź zbyt daleko
bądź ze mną blisko

nie żegnaj się ze mną
na zawsze lubię jak...
jest wesoło gdy ze mną
Jesteś obojętnie dokąd

skieruje Cię los
zabieraj mnie z sobą
jak niezbędny bagaż
nie żegnaj się ze mną

oddam wszystko
by pokonać dystans
nie chcę trzymać
Cię na siłę za mało

mi jest z Tobą
wspólnych epok
Jesteś największą
dla mnie uciechą

93 741 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!