Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Stara..."

Nie rdzewieje
Powiadają za rzekami
Nie siwieje
Powiadają za górami
Siły dużo ma
Ona chodzi własnymi drogami
Dojdzie do każdego serca otwartego
Stara Miłość czeka na Człowieka poczciwego

07.02.2021
08:53

281 876 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!