Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 21 October 2020

***

nie pytam drzewa
o kształt istnienia

liści nie pytam
o barwy przyszłości

nie pytam ciebie
i nie zapytam...
- jesteś i będziesz
kształtem miłości

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących