Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie mów, że znowu bezgłośnie

nie pytaj jaka jestem
bo sama tego nie wiem

nie mów , że życie jest brzydkie
skoro nie szukasz jego piękna

mówisz, cisza miedzy nami
uwiera, niczym kamień w bucie

nie jest ważne co mówią usta
liczy się tylko co czuje dusza

135 888 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    4 July 2019, 06:15

    Dziękuję. Dobrego dnia życzę.

  • 2 July 2019, 17:41

    Ładne.
    Pozdrawiam. :))

  • fyrfle

    1 July 2019, 13:09

    Kobiety, wystarczy, że są zmiennymi i mają wnętrze.

  • 1 July 2019, 09:44

    tak