Menu
Gildia Pióra na Patronite

NIE PYTAJ!

Nie pytaj 'czemu' tak się stało,
Dlaczego tak na świecie się dzieje,
Że łatwiej szczęście utracić,
A trudniej odzyskać nadzieję
Na błyski, które nie gasną
I świt w oczach roztaczający
Nową, pogodną historię własną,
Co na brzegach serc się kończy.

3790 wyświetleń
55 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!