Menu
Gildia Pióra na Patronite

Początek reszty

Nie przywrócisz przeszłości
Beznadziejną rozpaczą
Coś musiało się skończyć
By coś mogło się zacząć.
Więc zaczęło się właśnie
Wyszło nagle z ukrycia
Rzekło: "Jestem początkiem
Reszty Twojego życia"

409 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!