Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Nie przetrwało"

Nie przetrwało.
Nic nie przetrwało.
Poległam na wzgórzu ,wśród tych błędnych i czarnych owiec.
Wiatr już nie wiał w tę stronę .
Wszystko zgasło.
A niebo? Niebo drwiło.
..drwiło sobie ze mnie bez litośnie .
Rzeka ograniczała ruchy.
utonęłam.

Pogrzeb , to tylko same chwasty .

6038 wyświetleń
31 tekstów
4 obserwujących
  • WilceeQ`

    23 December 2011, 21:10

    Nie tak stawiasz przecinki, odwrotnie się pisze.
    wyraz+przecinek_spacja+wyraz