Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Nie potrafię układać w całość
Nie potrafię łączyć myśli
Nie potrafię okazać czułości
Mam żal do wszystkich
Nie potrafię chcieć
Nie potrafię być
Nie potrafię nic
Nie mam celu by żyć
Niesprawiedliwa Persefono...

724 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących
  • Oliwia1997

    25 February 2013, 21:29

    Ciekawy dobór słów.
    Pozdrawiam. :)