Menu
Gildia Pióra na Patronite

Etykieta...

Nie potrafię iść
za gęstym tłumem
aby wszystkim
pasowała moja osoba

Ludzie kochają
każdemu nadać
jakąś etykietę
dobrą czy złą

Doskonale wiem
jakie sprawiam
dzikie zamieszanie
zaplątane o frustrację

Nie martwię się
że zostanę sama
przez krnąbrną naturę
bo codziennie rano

Jest Mały KTOŚ
który ciągnie za włosy
i szepta do ucha
"Mamo Jestem..."

14.06.2021

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • kukaczka

    11 October 2023, 08:55

    najważniejsza jesteś dla siebie Ty ,
    bez etykiety

    od Eneida
  • Eneida

    14 June 2022, 19:06

    Piękna Twoja Etykieta... :)

    od Pechowa_, Zigi7, Kasandra48
    • Pechowa_

      14 June 2022, 19:10

      Aj dzisiaj gorszy dzień ...
      I sobie zawsze przypominam, jest ktoś kto na mnie liczy i mnie potrzebuje ♥️

      od Eneida