Menu
Gildia Pióra na Patronite

* Zapomnij O Smutku, Pamiętaj O Mnie *

Nie pora teraz na smutek
i nie czas wcale na łzy ...
Zobaczysz kochanie jak szybko
zlecą miesiące trzy.

Mówiłem Ci tyle już razy,
że twarda musisz Ty być
jak ja - jeszcze twardszy teraz,
tam gdzie wkrótce będę żyć.

Więc jeśli mnie kochasz i pragniesz
dobrego dla mnie coś zrobić
to trzymaj się mocno mój skarbie,
bo nie ma potrzeby łez ronić.

Napiszę jak tylko mógł będę
a Ty popatrz na to z tej strony,
że ja teraz nie mam wyboru,
więc trzeba być z tym pogodzonym.

* Kocham Cię - pamiętaj o tym i bądź dzielna ...
... dla mnie Joasiu *
- Twój na zawsze MOON G Neverhood -
http://www.youtube.com/watch?v=oFKFBIK7j30

71 074 wyświetlenia
1136 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    8 January 2017, 20:17

    Miś ❤ będzie ciężko, ale zrobię dla Cb to o co prosisz... Ja Cb też kocham ;*