Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądź taki

Nie pokazuj,że kochasz
bądź chamem,zdrajcą,gnojem

Nie okazuj swej słabości
olewaj,zaprzeczaj,płacz

Nie pokazuj kobiecie,ze tęsknisz
flirtuj,romansuj,zdobywaj

Nie okazuj zazdrości
zwyzywaj,uderz,nawyklinaj

Nie pokazuj,że kuchnia jest twoim sanktuarium
narzekaj,grymaś,upij się

Nie okazuj uczuć
bądź zimny,wyrachowany,chamowaty

My kochamy takich gnojków.

9131 wyświetleń
168 tekstów
4 obserwujących
  • wyzwolona

    4 August 2012, 17:52

    Nie - nie mieszkam w Warszawie.
    Dla zrozumienia i niedomówień. Kobiety lubią facetów chamowatych,zadziornych,wygadanych - i tacy zawsze będą atrakcyjniejsi dla większości kobiet.
    Ale niemal każda kobieta marzy o facecie - misiaczku,który się zaopiekuje,ugotuje i będzie nosił na rękach.
    jeżeli chodzi o przypadek pierwszy - to goście bawidamki niezdolni do jakiegokolwiek dłuższego związku.
    jeżeli chodzi o przypadek drugi - to facet taki z czasem i tak obrośnie w piórka ,i po pewnym czasie,zazwyczaj w wieku średnim przypomni sobie,ze stracił coś w życiu,więc wstępuje na drogę podbojów.
    To tak w skrócie : )

  • wyzwolona

    4 August 2012, 17:37

    Przeczytaj jeszcze raz - kobiety lubią takich jak napisałam wyżej.
    Ale jak ktoś kiedyś powiedział : Każda potwora znajdzie swego amatora.
    A tak przy okazji - panowie wymiękają przy pani,która dominuje.A wystarczy być troszkę odważniejszym : )

  • wyzwolona

    4 August 2012, 17:26

    Ciotowatym okularnikom mówimy stanowcze NIE !
    Wyjątek stanowi kółko różańcowe i schola ,ale to tylko moje zdanie z ewentualnymi przeprosinami w stronę urażonych : )

  • Pax1975

    4 August 2012, 16:08

    ;d

  • Gaia

    4 August 2012, 13:35

    kobieta Wiolu przewrotna istotka, szuka tego kogo spotka :)

  • wyzwolona

    4 August 2012, 13:31

    No dobrze - niech to myślą będzie : )
    Ale fakt jest faktem,że płeć piękną pociągają właśnie uroczy łotrowie,a nie domatorzy,pomimo naszych marzeń i pragnień o właśnie takim wizerunku faceta .

  • Gaia

    4 August 2012, 13:29

    lista na nie, recepta na ściganie a nie kochanie