Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyzwanie

Nie poddawaj się na starcie nawet gdy nie widać końca
Pozytywnego myślenia potrzebujesz dziś jak słońca
Dałaś mi trudne zadanie chcesz dobrego
nastawienia
Oczywiście chcę Ci pomóc by na lepsze twój świat zmieniać
Pozbądźmy się negatywów one są jak narkotyki
Zawsze możesz na mnie liczyć pozmieniajmy złe nawyki
Motywujmy się od rana zobaczymy co się stanie
Chcę zobaczyć jak się śmiejesz wiem że to trudne zadanie
Zawsze walcz o swoje szczęście by osiągać swoje cele
Pamiętaj nie jesteś sama są przy tobie przyjaciele

7633 wyświetlenia
58 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!