Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za__ista

Nie płacz gdy mnie nie ma,
otrzyj łzy mym słowem,
bo mimo, że daleko serce me,
ty inspirujesz mnie nadal,
dając mi nadzieje na przyszłość,
swym anielskim głosem.

Bo jesteś wręcz za__ista.

Nie znajdę lepszej od ciebie,
nie znajdę, bo gdzieżby
znaleźć skarb z marzeń sennych
tak delikatny jak opłatek róży
i tak silny jak grzmot błyskawicy,
który bym wychwalał pod niebiosa.

Bo jesteś wręcz za__ista.

Czekać, aż cię ujrzę,
tortura nieziemska,
oczekiwać uścisku rąk,
przytulenia i pocałunku,
to codzienna obsesja,
dla moich zmysłów.

Bo jesteś wręcz za__ista.

Gdziekolwiek byś była,
ja bym i tak cię odnalazł,
bez względu na koszta,
bez względu na wszystko,
klękając przed tobą,
jak przed damą złotą.

Bo jesteś wręcz za__ista.

6048 wyświetleń
86 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!