Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Nie pasujesz
Imię inność
Nie jesteś stworzona
Na obraz podobieństwo
Przeciętności
Jesteś jak przeciwności ludzkie
Takie nieludzkie
Nie wpasowujesz się
W schemat
Nici porozumień
Niewątpień
Nieprzeciętna?
Też nie
Raczej dziwna
W obyciu
I odbyciu siebie
Nieprzystająca
W punkt
Właśnie taka
Zawsze bez pary
Bez lustra
W człowieku
Wyciągasz ręce
Nasluchujesz wezwania
Jesteś
Niewypatrywana
Nieoczekiwana
Niechciana
Sama
Nikt
I nic
...
Czas na łzy
Czas wypłakać osobność
Na mojej pustyni
Nie mam WAS ...

577 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!