Menu
Gildia Pióra na Patronite

ja

Nie opowiem ci historii
którą chciałbyś usłyszeć
którą chciałabym i ja

Wciąż za dużo w tym ironii
byś zrozumieć chciał
niezrozumiała ja

Być może wśród tylu teorii
kiedyś sięgniesz drugiego dna
bo właśnie tam teraz
jestem ja

13 131 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!