Menu
Gildia Pióra na Patronite

korytolanie

nie on

nie ona

rozpieklony uliczny
tęczowy cyrk obwoźny
pcipobieżnej
o n o

gryzą zęby żórnalistów
i ich periodycznych cyngli

rozżalone
sterowane płody
tabu pęknięcie czy klątwa?

zanika wolność gdy słowa
to już tylko s i e c z k a

stanąć koło tego
umysłem wejrzeć
przytomnie
...
ładne
czy dobre

29 498 wyświetleń
435 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!