Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie odpychaj serca

nie odpychaj serca
ono nie jest niczemu winne
nie popełniło zbrodni
żeby cierpieć z bólu samotnie

nie odpychaj serca
ono takie bezbronne
zmęczone ciągłą walką
jaką jest samo życie

nie odpychaj serca
jak możesz je uleczyć
ze smutku samotności i łez
życie jest jedno zbyt krótkie

szkoda je zmarnować
przez głupotę i foch
nie ma nic na przymus
daj szansę sobie i komuś

choć jeden jedyny raz
na próbę nie odpychaj serca
tej iskierki miłosnej
która się jeszcze tli

93 741 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!