Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie ocieraj łez scałuję każdą
zanim
zawsze jest jakieś ale
zanim jeżeli
i tylko nam się wydaje że jesteśmy wieczni
nasze sprawy zdanie muzyka miłość
pomniki bytu stawiane
na każdym skrzyżowaniu pamięci
drogowskazy naszym dzieciom
przecież jesteśmy w podróży
każda chwila jest darowana
każdą można odebrać
kochana
zabiorę tylko wspomnienia twojego śmiechu
smaku potu i łez
kruche marzenie moje
nie płacz
czekają

15 325 wyświetleń
145 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!