Menu
Gildia Pióra na Patronite

bez końca

nie na wszystko
miłość jest lekiem
bo jej nie zaznasz
nigdy do końca

łaknie się zawsze
nie mając wszystkiego
niedosyt nie ugasisz
w myśl o tęsknocie

nic nie jest wieczne
choćby się chciało
a na to by się cieszyć
ciągle czasu za mało

93 768 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!