Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie myślę już o przyszłości
z niecierpliwością.
Za dużo myślę nocą
o przeszłości.

Są chwile kiedy oddech
przychodzi mi z trudem.
Wspomnienia wracają
a Ciebie dalej nie ma.

Umieram z miłości
moje serce wciąż krwawi.
Czasem trzeba zmienić wszystko
by się odnaleźć.

25 757 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!