Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kundel

Nie musisz pytać mnie o nią,
Moje myśli wciąż do niej gonią.
Na jawie czy we śnie,
Ona zawsze blisko mnie.
Pomimio suszy, muru i zimna,
Ja i tak nie zamierzam być inna.
Może mnie męczyć,ranić czy kopać,
Uwierz, ja nie przestanę jej kochać.

1412 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!