Menu
Gildia Pióra na Patronite

sypialnia

nie mówiłem ci
że kupiłem zieloną pościel
a i tak śpię
na dnie mojego oka

27 553 wyświetlenia
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!