Menu
Gildia Pióra na Patronite

przestrzeń

nie mów mi tego w lesie
pod drzewem układamy warstwy miasta
nie mieszczą się wspomnienia ani ulice
dziś
świat jest w nastroju nieosiągalnym
szczęścia naszego powszedniego

27 553 wyświetlenia
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!