Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

nie mów do mnie nic
nie obwiniaj się
zamknij w czterech ścianach śmiech
zamknij oczy
bądź niewinna
i oddychaj.
pomóż jej wstać.
twój kamienny posąg dłoni
twój nikczemny wzrok
złowrogi głos.
twoje serce oddycha, jeszcze
pomóż mu wstać.
biegnie dokądś
zachrypniętym głosem szarpie za struny
tęczowej gitary, ale tylko w snach.
przecież czarny kolor przyodział strach.

4793 wyświetlenia
75 tekstów
3 obserwujących
  • Violuś

    5 March 2010, 20:50

    Nawet nawet :)